Новини
09 май 2017

Повече от 11 000 души посетиха изложенията Светът на мебелите и Техномебел

На обща площ от 14 500 кв.м над 180 компании показаха тенденциите в бранша виж още »

28 април 2017

Love 2 Design спечели посетителския вот на Българска мебел на годината 2017

Посетителският вот постави на първо място в конкурса Българска мебел на годината 2017 заседателната маса „Exclusive“ на дизайнерското студио Love 2 Design. Второто и третото място завоюваха съответно Хармонт (с матрак и легло.. виж още »

28 април 2017

Боян Ганев и Христина Стоянова са победителите в конкурса „Моят дом мечта"

Боян Ганев и Кристина Стоянова получиха първите награди в двете възрастови групи (I-IV и V- VIII клас) в конкурса за детска рисунка „Моят дом мечта“. Той бе проведен за втори път в рамките на.. виж още »

28 април 2017

Непотребните вещи не са за изхвърляне

Знаете ли какво се случва с непотребните вещи? В повечето случаи отговорът е – „изхвърляме ги на боклука“. Но всъщност в тях има много живот и потенциал. Реалното доказателство може да бъде видяно на Светът на.. виж още »


27 април 2017

Кухнята може да бъде творение на изкуството

Говорейки за кухня, в представата на много хора изниква представата единствено за „мястото, в което приготвяме храната“. Но тя може да има и свой дух и да се превърне в едно от любимите кътчета у дома – чрез красивите и иновативни.. виж още »

26 април 2017

Ученици от професионални гимназии посещават Светът на мебелите и Техномебел

В рамките на учебно посещение „STUDY VISITS“ възпитаници на пловдивската Професионална гимназия по вътрешна архитектура и дървообработване „Христо Ботев“ посетиха Светът на мебелите и Техномебел. На.. виж още »

26 април 2017

Класическите мебели, които ще откриете на Светът на мебелите

Стилни дърворезби, изящни дамаски, изработка с характер. Когато тези елементи бъдат събрани на едно място, всичко е ясно – говорим за класически мебели – удобни, функционални и придаващи неповторим облик на дома. На такива продукти, от.. виж още »

26 април 2017

Среща с Люси Дяковска, готвене с BORA SYSTEMS и прекрасно настроение – това е щандът на Лигна Груп

Може ли на едно място да бъдат срещнати прекрасната Люси Дяковска, иновативната система за готвене BORA SYSTEMS и много прекрасно настроение? Ако търсите отговора, той е „ДА“! От 24 до 28 април можете да откриете тази неповторима.. виж още »

25 април 2017

Елегантна дърворезба, модерни технологии и традиции – мебели Люцканов

Съчетание на модерни технологии, ръчна изработка с елегантна класическа дърворезба. Това е най-краткият начин, по който могат да бъдат описани красивите и функционални мебели на компания „Люцканов“. Фирмата, която произвежда мебели от.. виж още »