ALPET TRADING

Bulgaria 77 Simeonovsko Shose blvd., Sofia
6
A 6

АЛПЕТ ТРЕЙДИНГ ЕООД е официален представител за България на Румънската фабрика за производство на мека мебел MOBILA DALIN.

Компанията DALIN е основана през 1992 година. Световно призната с участията си в интернационални изложби, тя произвежда мека мебел (канапета, дивани, маси, столове и тапицирани легла), като комбинира успешно комфорт, качество модерен дизайн и стил.

Колекциите мебели на MOBILADAIN съчетават класически стил и модерен дизайн, успешно комбиниран с традиционни мотиви. С помоща както на широкото разнообразие от модели в различните им варианти, така и на големия избор от дамаски при нас ще получите точно меката мебел, от която имате нужда.

  За мнозина един диванът е просто мебел, за MOBILADALIN е много повече. Професионалисти с повече от 20 годишен опит, влагат чувство и страст в работата си.

След успешното си предтавяне през 2016 година открихме официалрн шоурум в София на адрес бул. Симоеновско Шосе 77Б. С участието ни в настоящото издание на “Светът на Мебелите 2017” ще се постараем да продължим тази тенденция чрез по-голяма експозиция, на която ще представим нашите нови предложения за посетителите на шоути и за нашите партньори.

MOBILADALIN… Enjoy Living!

Контакти

+359 888 326 324
sales@mobiladalin.bg
http://www.mobiladalin.bg

Features

MOBILA DALIN

6
A 6
Romania
Светът на мебелите
2017