ART TROPICAL STONES LTD.

Bulgaria Sofia, Storehouse No.5, Rozhen Blvd., Iliyantsi District
5
B 1b

Арт Тропикал Стоунс дистрибутира, произвежда и дообработва продукти от естествени материали за обзавеждане на бани, кухни и градини. Екзотичните видове камък и дървен материал, които използваме са грижливо подбрани от нашия екип по време на многобройни пътувания и проучвания сред индонезийските острови – Ява, Суматра, Бали, Сумбауа, Папуа и Калимантан.

В каталогът на Aрт тропикал стоунс ще откриете богата селекция от кухненски плотове, мивки, сетове за баня от естествени камъни, както и обзавеждане и аксесоари  за баня от тиково дърво. Всеки продукт е подбран и изработен ръчно със специално внимание и отношение към редките видове материали, които предлагаме, което гарантира неговото качество и уникален вид.

За продуктите от вулканичен камък, предлагаме допълнително, според изискванията на клиента - обработване според нужния размер, цвят или комбинация от цветове, създадени със специaлен вид глазури.

Нашият екип създава концептуални проекти за бани, кухни и градини. Също така предлагаме доставка и монтаж, за да се уверим, че продуктите ни пристигат непокътнати до нашите клиенти.

Контакти

office@arttropicalstone.com
http://www.arttropicalstone.com

Features