DESIGN GROUP

Bulgaria
6
B 6d

„Дизайн Груп” ООД е компания, оперираща в областта на търговията с мебели за вътрешно и външно обзавеждане на хотели, ресторанти, клубове, апартаментни комплекси, плажове, градини и домове. Асортиментът ни е изключително богат и разнообразен и включва: столове, бар-столове, стойки, плотове, маси, дивани и фотьойли, шезлонги и чадъри.
Онлайн платформите, по които непрестанно работим и усъвършенстваме, както и отлично подготвеният ни търговски екип ще Ви улеснят максимално в процеса на откриване на най-подходящите за Вас продукти при най-добрите условия и срокове за доставка.
Богатото ни портфолио от реализирани проекти за последните 18 години свидетелства за вниманието към индивидуалните нужди на всеки клиент и постоянния ни стремеж да подпомагаме Вашия успех.
Екипът ни се гордее с безкомпромисното качество и взискателния подбор на предлаганите мебели. Колекциите отразяват последните тенденции в обзавеждането, представяйки световни имена в производството и дизайна на мебели. Продуктите ни са въплъщение на стремежа към съвършената комбинация между удобство, качество, дизайн и иновативност.
В отговор на очакванията и на най-взискателния вкус, екипът на “Дизайн Груп”, освен с експертни знания, впечатлява и със силно развития си през годините усет за дизайн, естетика и модни тенденции. Енергията, емоцията и желанието, с които работим, ни правят желани дългосрочни партньори. Държим изключително много на коректните бизнес отношения, превръщайки ги в приятелства, неподвластни на времето.
Подробна информация за нашите продукти можете да получите и в шоурумите ни в София, Бургас, Варна и Пловдив.

Контакти

0700 11 727
www.designgroup.bg / www.designgroup-eshop.bg

Features