POTTKER

Serbia Edvarda Kardelja bb 24300 Bačka Topola
2
D 8

Специализираме в производствени техники за плъзгачи за маси от повече от 50 години и маси – от повече от 30 години. Ние обаче не гледаме назад – погледът ни е насочен предимно към бъдещето. Днес предлагаме на клиентите си изключително широка гама от плъзгащи системи за маси – от обикновени стандарти на ниски цени до последно поколение продукти, включващи сложни функционални системи с изумителна ефективност.

Представа за нас, размера на компанията и позицията ни на пазара може да получите от следните числа: служителите ни са около 300, обща производствена площ от повече от 10 000 квадратни метра. Поръчваме директно от производителя и обработваме 3 500 тона стомана и 1 000 тона алуминий годишно.

Днес сме сред водещите компании на световния пазар. Представляваме скритите високи технологии. Невидими, но незаменими.

Ако можехме, бихме събрали на масата целия свят. Но това, което можем е да сме възможно най-близо до нашите клиенти. Като връзка, източник на идеи и производител на гъвкави решения, които клиeнтите ни обичат. Разчитаме на силата на качеството. С пет компании за продажби в Европа и САЩ, дилърски център в югоизточна Азия и представителства в повече от 40 страни, предлагаме обслужването, което нашите клиенти заслужават. Искаме да открием нови светове за вашите продукти и възможности.

Контакти

+381 24 415 0196
serbia@poettker.com
www.poettker.com

Features