PRODES

1407 Sofia, 148, Cherni vrah Blvd.
4
D 4

“Контура Дизайн” e търговска марка на произвежданите от нас изделия, характеризиращи се с индивидуален усет към детайла. Работим с минералния композитен материал Kerrock, който наред с високото си качество, притежава множество предимства. Материалът предоставя възможност за постигане на разнообразни форми и хармонични съчетания с други материали. Тази година Ви предлагаме да се запознаете с нашите атрактивни идеи за комбинация между Kerrock и компактен HPL с марка Abet Laminati. Наистина си заслужава да видите крайния резултат, перфектно съчетаващ различните предимства на материалите.

В кухнята или в банята, в клиники, лаборатории или лекарски кабинети, при изграждането на офиси, хотели, ресторанти, обществени сгради или частни жилища – тези материали позволяват на дизайнери и проектанти да дадат воля на въображението и креативните си идеи.

 По време на „Светът на мебелите” ще покажем възможностите на материала, както и качеството на нашето производство. Или иначе казано, ние претворяваме в реалност вашите мечти.

Посетете нашият щанд D4.

Очакваме ви!

Контакти

+ 359 (2) 962 46 59, 962 41 67, 0885 530 766
+ 359 (2) 962 42 34
sales@prodes.bg
http://konturadesign.com

Features