ALLOCACOC BULGARIA

Bulgaria
2
C 14

Единственият начин да постигнем нещо различно е да бъдем различни.

Allocacoc е единствена по рода си компания за индустриален дизайн. Мотото на компанията е различни от стандарта. Ние преобразяваме широко използвани и наложили се продукти така, че да бъдат по-красиви и по функционални, и в същото време да бъдат на конкурентни цени от общоизвестните.

Само, когато тези два критерия бъдат покрити-функционалност и достъпност, ще бъде оправдано крайният потребител да възприеме различния стандарт.

 Allocacoc е основана през 2011 г. От момента на създаването си, Аllocacoc има подчертано международен фокус. Понастоящем разполага с 5 офиса на три континента и продуктово присъствие в над 80 страни.

Портфолиото обхваща иновативни разклонители, модули и аксесоари, носители на множество награди за дизайн. Продуктите са обединени в сериите PowerCube, PowerBar, PowerExtension, PowerUSB, PowerStrip Modular, audioCube Portable и други.

 Може ли един  разклонител да бъде красив, функционален и да се вписва елегантно в съвременния интериор? Разбира се, ако изберете различния стандарт.

Контакти

office@allocacoc-bulgaria.com
www.allocacoc-bulgaria.com

Features