HITEX

Bulgaria 4400 Pazardzhik, 138, Hristo Botev Blvd.
2
D 14

Фирма "ХАЙТЕКСТ" ООД е създадена през 1991 година с основна дейност тапицерски услуги и внос на висококачествени текстилни материали и аксесоари за мебелната индустрия. Продава разнообразни размери, модели, цветове и видове от тапицерски кабари, копчета, машини за копчета, лепило за дунапрен и кожа, телбод, тапицерски ластик, изкуствена кожа, аксесоари за чанти, ципова лента, мебелни механизми и др.

Нашата мисия е да предлагаме качествени и комплексни решения в областта на текстилната и мебелна индустрия с индивидуален подход към всеки клиент!

През годините фирмата се доказа като основен партньор на водещи чужди фирми в областта на текстилното производство, а именно: ÇAĞ KABARA, Dunlop, Ron Mikron, Feza и др.

Имаме изградено складово стопанство с наличност на всички необходими консумативи по изброените материали и марки, а за материалите, които са по поръчка сме организирали експресна доставка.

Благодарение на високото качество на предлаганите услуги фирма "ХАЙТЕКСТ" ООД спечели като свои клиенти и е сключила корпоративни договори за доставка на тапицерски лепила и материали с някои от водещите фирми в България: TED, BULDECOR, БЕЛКАРО БЪЛАГАРИЯ, DEKORA и др.

Контакти

087 861 94 71

Features

CAG KABARA

2
D 14
Turkey
Техномебел
2019

DUNLOP

2
D 14
Turkey
Техномебел
2019

FEZA

2
D 14
Turkey
Техномебел
2019

RON MIKRON

2
D 14
Turkey
Техномебел
2019