CHAR

Bulgaria ,8000 Burgas, str. "Hristo Botev" 61
1
C 5

Създадена през 1990 година “ЧАР – интериорен текстил” ЕООД е съвременник на българската пазарна икономика и има над 30- годишен опит в търговската сфера и производство. Понастоящем пазарният дял, който притежава, отрежда на “ЧАР” ЕООД лидерска позиция в интериорното текстилно обзавеждане. През годините компанията успява да изгради своя имидж и се превръща в синоним за високо качество сред клиентите си. 

“ЧАР” ЕООД предлага цялостни интериорни решения: дизайнерско текстилно обзавеждане на хотели, ресторанти и домове. Богат асортимент от дамаски, завеси, пердета, спално бельо, щалтета, хавлии, покривки, хангали и др. Следва съвременните тенденции в дизайна и вътрешното обзавеждане, за да предложи на своите клиенти възможно най-голяма гъвкавост и

многофунционалност на проектираните пространства.

За тридесет готини  компанията разработва дизайни и оборудва повече от

700 хотела в различни категории, както и множество ресторанти, клубни къщи и домове.

Разполага с модерни мострени зали в София и Бургас, непрекъснато увеличаваща броя от мостри импортирани ежегодно от водещи фабрики в Италия, Испания, Германия, Турция, Белгия и др. държави производители. Подбраните текстили са съобразени с последните световни модни тенденции, цветове и дизайни  в интериорното обзавеждане. Предлага висококачествени материи: от популярни и модерни, през изключително редки и уникални по своята същност, до луксозни бутикови тъкани предназначени за най-изисканите вкусове. Продуктите на компанията се характеризират с високо съотношение между качество и цена, което прави асортимента много атрактивен за крайния купувач. Всички  тъкани предлагат висока издръжливост и отговарят на най-високите технически изисквания за експлоатация.

„ЧАР“ ЕООД разполага и със собствено производство на спално бельо, обемно прошивни изделия в изключително разнообразие и качество – възглавници, олекотени завивки, одеала, хавлиени изделия и халати. Разполага със завеси от широк ценови спектър и вид: плътни, тънки завеси и black out! Предлага и всички видове решения на щори: венециански щори от тиково дърво; римски щори; японска стена и др. Използвайки каталозите на „ЧАР ЕООД“ , Вие можете да закупите всякакви видове аксесоари и материали за поставяне на завеси като: релси за завеси, механизми за завеси, корнизи, пръчки за навиване, повдигачи, ширити, щипки за завеси, шнурове, закопчалки, магнити, пискюли и др.

В изложбените зали на „ЧАР“ ЕООД освен всичко изброено, Вие можете да намерите и богата колекция от: покривки за маси, салфетки, калъфи за столове, калъфи за табуреткипротектори  за матраци, протектори за възглавници, в различни размери, качество и тегло, подходящи за цялостно обзавеждане на Вашия хотел, ресторант или заведение.

Любовта към дизайна е „тайната съставка“, която прави всеки проект на „ЧАР“ ЕООД неповторим!

Контакти

+359 (56) 81 01 28
+359 882 24 2724 / Ирен Димитрова
office@char.bg; ads@char.bg
www.char.bg

Features