ART TRENDS

Bulgaria 1000 Sofia, 32 Solunska Str.
1
A 7

ОРИГИНАЛНО ИЗКУСТВО ЗА СЪВРЕМЕННИЯ ИНТЕРИОР

Art Trends е компания за арт мениджмънт, подбор и продажба на оригинални произведения на съвременното изкуство – картини и скулптури – с фокус върху съвременния интериор.

Art Trends внася нов поглед на арт пазара в България с представянето на чуждестранни и български автори с отличим художествен стил и концепция. Нашият подбор представя разнообразие от стилове и отразява актуалните посоки в съвременното изкуство.

Не просто декорация за дома или офиса, а въплъщение на характера и личността. Оригиналното произведение на изкуството носи неуловима класа и характер, които не могат да бъдат изразени със стандартна декорация. Внасянето на съвременно изкуство в интериорните решения е отличителен акцент в дизайна на пространството. Модерната творба е финален щрих и ярко допълнение на стила и въздействието на интериора, израз на личността на обитателите.

Селекцията ни от оригинални произведения носи тази добавена художествена стойност и е съобразена с различни бюджети.

Предлагаме и възможност за подбор и доставка на серии картини за нуждите на по-големи пространства – като хотели, офиси, заведения.

Вярваме, че оригиналното изкуство трябва да е достъпно за всеки и през 2019 г създадохме галерията ни за модерно изкуство ArtVibes Gallery в София, на ул. Солунска 32.   

Контакти

+359 878 215833; +359 888 215083
art.trends.sofia@gmail.com; hi@artvibesgallery.com
www.artvibesgallery.com

Features