DEIZI NOVA AD

Bulgaria Dimitrovgrad, 7 Bulgaria Blvd.
1
D 6

За Хармони България

Хармони България е нова търговска марка на фирмата с  20 годишен опит - “Дейзи Нова” ЕООД с предмет на дейност – производство, внос и доставка на бебешки и детски мебели и аксесоари на известната на българския пазар марка Dizain Baby. Компанията съсредоточава усилията си в няколко различни производства - ПДЧ мебели, МДФ мебели, шивашки цех и др. Тя е производител на бебешки и детски кошари, легла, скринове и гардероби, бебешко и детско спално бельо и спални комплекти, люлки и матраци за цяла България.

 Собствено произовдство на подматрачни рамки Memory FrameСайтът Хармони България предлага висококачествени подматрачни рамки, произведени в модерната фабрика на Дейзи Нова ЕООД, възползвайки се от дългогодишно натрупания опит и ноу-хау на специалистите в нея, създаващи матраци за бебета и подматрачни рамки за тях под марката Memory Frame. Нашият екип се стреми да задоволи и най-високите очаквания на клиентите. Ние вярваме, че всеки удобен матрак трябва да бъде комбиниран с качествена подматрачна рамка. Подматрачните рамки, които създаваме, издържат на натоварвания. Те са с ортопедичен ефект и специални държачи за обезшумяване.  Мотивирани от успеха, клиентското задоволство, натрупания опит в сферата на най-важното в живота – децата, както и качество, доказало се с времето, компанията започва ново производство на подматрачни рамки за възрастни. Усъвършенстваната технология и възможност за проектиране, изработване и доставка в комбинация, работещи като добре смазана машина, правят така, че по-смело да вярваме в създаването и на други нови продукти.

 Собствено производство на кухненски мебелни врати 

В Хармони България клиентите ще могат да намерят и качествени кухненски мебелни врати, които също се произвеждат в нашата собствена фабрика и са изложени във фирмения ни магазин в гр. Хасково. Благодарение на собствения транспорт и складови помещения, те могат да се доставят и до магазини в цяла България или да се организират за износ в чужбина.

 Дистрибутор на мивки, смесители, бяла техника

Хармони България надгражда постигнатото през годините от Дейзи Нова и в отговор на непрестанното желание за създаване на клиентско удобство и задоволство започва да предлага също така и мивки, смесители, бяла техника и други аксесоари, за да може на едно място да се намери богато разнообразие на достъпни цени за всеки дом.

  В лицето на Хармони България клиентите ще намерите лоялен, коректен и надежден партньор.

Контакти

0877661002
memory.frame@abv.bg

Features