EL MEDIA

1680 Sofia, Bulgaria Blvd., Jacklin Building
1
А 14

списание СТРОИТЕЛИ е специализирано периодично издание от портфолиото на Техническо издателство Ел Медиа за продуктови новости, конкретни технически решения, инсталации, технологии, машини и инструменти, използвани в строителството. Изданието представя всички технически аспекти на съвременното строителство. В него се разглеждат четири основни теми - Строителна техника и инструменти; Груб строеж; Интериорни решения; Инсталации.

http://stroiteli.elmedia.net

 

Последвайте ни:
https://fb.me/SpisanieStroiteli
https://www.linkedin.com/company/el-media/

 

списание EНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ е специализирано годишно издание
за енергийна ефективност в строителството, инфраструктурата и индустрията. 

Прелисти изданието:  https://bit.ly/40kgdDx

 

Годишно издание SMART – City, Building, Home ще събере на едно място водещи световни и български компании, които ще демонстрират своите актуални SMART решения, технологии и интелигентни системи за оптимизиране на управлението на градската инфраструктура и намаляване на негативното въздействие върху околната среда.

ProfiLand.net - мястото, където се срещат професионалистите!

Професионалната платформа ProfiLand.net е място за споделяне на идеи, свързани с технологии, машини, продукти, материали, решения, проекти и добри практики. Тук се кръстосват професионални познания от различни области, за да бъдат полезни и прилагани на практика.

Всички ние от ProfiLand.net създаваме и публикуваме професионално съдържание за специалистите в различни стопански сектори. Нашето съдържание е специално подготвено, професионално написано и уникално по своя характер. Ние сме извор на нови идеи и предпочитан източник на информация за професионалистите у нас

Контакти

+359 2 46 22 007
el_media@elmedia.net
www.elmedia.net

Features