Шкафовете ФЛЕКС създават нови хоризонти за оборудване на учебните кабинети и хранилища

Елементите на серията, представена от Мебели Б&Б, са изработени от висококачествена пластмаса и отговарят на всички изисквания за вредни емисии на пластмасите, допълват специалистите

Характер, стил и функционалност – потопяваме се в разнообразието на FABRICAD

Искате да внесете характер в офисите на своята компания? А може би целта Ви е да придадете индивидуалност на хотела, бара или ресторанта, който менажирате? Или просто искате да мебелирате по свой вкус мечтания дом? Е, сигурни сме, че ако се обърнете към FABRICAD, ще откриете желаната мебел. Но нека научим повече в следващите редове.

Мебели от ново измерение

Те са елегантни, изчистени и същевременно са изработени от различни материали. Те съчетават дизайн, стил и функционалност. И всъщност по изключителен начин представят един тип мебели от ново измерение – бутикови и дизайнерски и напълно приложими в ежедневието. Това са масите, които КВ Дизайн създава.

Arctonic e мостът между дизайна, комфорта и функционалността

Нуждаете се от мебели за офиса и дома? Искате обаче те да бъдат леснопреносими? В такъв случай е повече от необходимо да спрете вниманието си върху NG NEERING DESIGN и мебелите с внедрената система Arctonic, които фирмата предлага на пазара.

Модулната стелажна система, подходяща за всяко помещение

Подходяща за съхранение на личните вещи. Идеално място за поставяне на любимите книги, работните документи, лаптопа, телефона, таблета. Това са само част от функциите, за които е предназначена модулната стелажна система Ариа, коята благодарение на фирма Тотал-М ще стане достояние на изложение Светът на мебелите от 10 до 13 ноември в Интер Експо Център.

Държавата подкрепя българските компании при участие в международни изложения

Предстоящите издания на изложения БУЛМЕДИКА и БУЛДЕНТАЛ, АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА, СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ и MACHTECH & INNOTECH EXPO, са включени в новата “Индикативна програма за организиране на национални участия в международни панаири, изложения и конференции в страната и чужбина през 2019 – 2021г.“

Голямото завръщане на масива в модерните интериорни решения

Основана през 1969-та, мебелна фабрика Вълчев със седалище в Трявна, е лидер на пазара за производство на мебели  от масивно дърво. Съчетава традицията от занаята на изявените местни майстори с най-новото от съвременния интериорен дизайн. 

Модерни и класически мебели от Meshe

Продуктова гама на фирма Меше Груп ООД, основана през 2007г., е изключително богата. На изложението Светът на мебелите компанията ще представи модерни и класически спални комплекти. В  същото време модерни и класически холови гарнитури, модерни и класически трапезарии ще бъдат сред основните акценти на Меше Груп.