Спестете място с уникален контакт в контакта

Повечето кухненски плотове са отрупани с най-различни уреди, от блендери до кафемашини, но обикновено контактите не достигат. Благодарение на PowerCube от Allocacoc получавате пет допълнителни гнезда.

От тостери до микровълнови печки, вашата кухня ще е напълно оборудвана. Ще се уверите от 26 до 30 март на Техномебел и Светът на мебелите в Интер Експо Център.

Без оплетени кабели

Стаите обикновено са осеяни с оплетени кабели. Липсата на контакти кара хората да навързват разклонители един след друг, като така създават зле изглеждаща и вероятно опасна среда. Tази бъркотия можете да избегнете с PowerCube Original, който позволява да съберете всички захранващи кабели в едно компактно решение.

Светът би бил едно много по-добро и по-ефективно място, ако устройствата, които използваме, имаха компактни щепсели. За съжаление, по-голяма част от нашите електрически устройства се предлагат с обемисти адаптери, които закриват съседните гнезда и така се губи цял контакт. Уникално проектираните PowerCube Original и PowerCube Extendeds не допускат препречкването на гнезда, като така запазват нещата прости и ефективни.

Двойно зареждане

PowerCube Original USB се предлага с двоен, мощен USB порт (2.1А), който позволява зареждане на две устройства едновременно, включително смартфони и таблети (като iPhone и iPad). Времето за зареждане ще бъде по-кратко, отколкото зареждането през USB порта на компютъра.

Allocacoc е единствена по рода си компания за индустриален дизайн. Индустриалният дизайн в компанията не обхваща само дадена категория или конкретна промишленост. Продуктите на фирмата предлага решения на проблем, на който наличните на пазара продукти, в момента не обръщат внимание. Едновременно с това предлагат достъпна за крайния потребител цена. Техните продукти са с различен стандарт и са подходящи за всякакви сфери.

Повече за компанията ще научите на Техномебел в зала 2, щанд C14.