Дизайнерски корпоративен офис у дома

От 26 до 30 март на ТЕХНОМЕБЕЛ И СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ ще видите колко функционално може да бъде едно работно електрическо бюро

 

Офисът е вторият ни дом, а домът ни често се превръща в офис. Съвременният начин на живот изисква многофункционален интериор. Как да запазим индивидуалност в обзавеждането?

На ТЕХНОМЕБЕЛ И СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ от 26 до 30 март в Интер Експо Център професионалната публика ще открие палитра от решения за комфорт и удобство, съчетани със стил и собствена индивидуалност.

Заседателна маса, кът за хоби и игра

Дизайнерско електрическо бюро регулира своята височина за работа в седнало или изправено положение и има скрито отделение за кабели. Работното ергономично бюро може да се използва като заседателна маса за разговори в седнало или изправено положение, като маса за настолни и семейни игри, която се настройва на различна височина. А масата може да се превърне в приятен кът за любимото хоби или място за дълги и приятни разговори, с или без питие, с възможност за смяна на позицията.

Представете си ефективен и многофункционален работен кът в домашен офис, корпоративен офис, у дома или на вилата. Адаптира се бързо и лесно за различни занимания. С бързо и лесно регулиране на височината за поощряване на честата смяна на позицията на тялото. 

Секция лабиринт с LED осветление

В работния кът у дома вече има нужда от функционални мебели. Секция „Лабиринт“ е изработена от ЛПДЧ и МДФ. Вътрешното разпределение е с рафтове и делители. Височината на рафтовете от 33 см, което  позволява да съберете дори и класьори. Комбинацията от цветове антрацит и беж и тяхното преплитане  предава на секцията  изтънчен и елегантен вид. Детайлите придават индивидуалност на секцията. Включените екстри са LED осветление, което е скрито, така че да не свети директно, а да осветява фоново. Секция „Лабиринт“ има пуш системи на вратите, хоризонталните врати се отварят с амортисьори, вертикалните врати се отварят с панти с успокоител. Секция „Лабиринт“ е подходяща, както за обзавеждане на дневна, така и за хол и офис.

Иновации в мебелите за всеки стил и вкус

На ТЕХНОМЕБЕЛ марката Häfele отваря врати за нови светове, като предлага интелигентни решения. Тенденцията в мебелите най-общо може да се раздели на две течения – нискобюджетни мебели и мебели, удовлетворяващи и най-изтънчения и най-взискателния клиент. Това означава повече комфорт, повече функционалност и по-умни мебели. Тази година на изложенията ще видите някои от най-новите продукти, разработени и произведени от Häfele. Axilo – нова, иновационна система за регулиране на крака за корпуси, Loox – умната осветителната система, мултифункционалното огледало - допълнителен комфорт.

 

Посетителите ще видят също така асортимент за хотелска стая Hotel, система за плъзгащи се врати Slido, модерна система за интериорни врати - Smart entrance.

Доказано качество и стил дават различните материали за мебели като композитните минерални плочи „Kerrock”. Те осигуряват почти неограничени възможности за дизайн и имат отлични потребителски качества и HPL на италианската фирма „Abet Laminati”, която е символ на разнообразие и екстравагантност в гамата си от декоративни ламинати.

Пригответе се да разгледате нови идеи, които да внесат иновации и функционалност в ежедневието Ви.