Ъглови дивани и изчистени форми от Belcaro

Разширяване на дизайна, събиране на нови идеи са сред причините водещата компания за мебели Belcaro да се включи в първото самостоятелно издание на Светът на мебелите.

Фирмата ще предложи ъглови дивани и изчистени форми.

При дизайна на мебели Belcaro формите са изчистени. Компанията се фокусира върху дизайна на висококачествени, луксозни дивани на разумна цена. Belcaro използвa само най-добрите материали и обучава своя квалифициран екип от дизайнери да произвежда онова, което наричаме “feature-worthy” ( „достойни“ ) дивани. В дизайнa на техните мебели можете да видите усилията, които отделят, за да създават съвременните тенденции, да държат на класическите стилове и да обръщат внимание на реакцията на клиентите.

Belcaro се предлага дизайн, който не е привлекателен само за шоурум, но в в близост до дома на клиента.

Посетителите на Светът на мебелите ще видят какво означава да се инвестира много време и енергия в доброто състояние и самочувствие на клиентите. Успехът на диваните Belcaro е свързан с отдаденост, далеч извън самите дивани. Компанията използва нуждите на клиентите за вдъхновение, с цел да им осигури приятелска атмосфера и удовлетворение на клиентите.  

 

Повече за новите продукти на Belcaro ще научите в рамките на Светът на мебелите от 18 до 21 март в зала 2, щанд D2.