Aзиатският гигант Okamura за пръв път в България на изложението Светът на мебелите

Изделията на Азиатския гигат за производство на елитни ергономични мебели, Окамура ("Okamura") - ще бъдат представени за пръв път в България по време на изложението Светът на мебелите. То ще се проведе 24-27 юни 2020 г. в Интер Експо Център в София.ChairPro е официален представител на марката за България, а стремежът на бранда Окамура е винаги да създава ергономични продукти и офис столове от най-високо технологично ниво, за което е отличавана и с множество награди през годините. Философията на компанията, още от създаването ѝ през 1945-та, е подчинена на обособяването на креативна и продуктивна работна среда, а най-новият ѝ проект е свързан с ексклузивно партньорство с Мicrosoft в следващите 5 години. Ще бъде разработен интернет базиран модел за следене удовлетвореността на потребителите на изделията на Oкамура чрез монтирането на специални сензори в столовете.

Посетителите на Светът на мебелите 2020 ще се запознаят с най-модерните тенденции на пазара и при други иновативни ергономични продукти, предлагани от ChairPro.

Наред с Окамура ще бъдат представени и други нововъведения в ергономията от най-висок клас - като например стол за пряка профилактика на заболявания на гръбначния стълб, болки в областта на гърба и проблеми в опорно-двигателната система, както и решения за фитнес в офиса.

Повече за новостите от Chair Pro в зала 3, щанд B4.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>