Огледалото „СКОРПИОНИ” приковава вниманието

„Сравнимо е с произведение на изкуството, което превръща всяко пространство в уютна атмосфера с усещане за комфорт и стил“, подчертават от RossinaResina

Неволно или умишлено, всеки от нас, всеки ден, отправя поглед към огледалото. Освен необходима ежедневна вещ обаче, огледалото е логичният финален завършек на интериора. Ако сте се впуснали в търсене на предложение, което да пасне на проекта ви, то „СКОРПИОНИ”  определено заслужава да му отделите вниманието.

Представено от RossinaResina, това стенно огледало ще бъде в центъра на фирменото представяне в изложение ЕКСПОМЕБЕЛ 2022.

Какво превръща „СКОРПИОНИ” в отличаващо се предложение?

Огледалото е автентично и ръчно изработено. „Сравнимо е с произведение на изкуството, което превръща всяко пространство в уютна атмосфера с усещане за комфорт и стил“, подчертават от RossinaResina.

„СКОРПИОНИ”, с размери 122 х 77см с рамката в най-широката част, е изработено от епоксидна смола в перлено бели и сиво-черни преливки с нежни сребърни акценти. Скорпионите са вградени естествени камъни, Кварцови друзи и уникален къс галенит придават на рамката подчертана триизмерност. Гърбът на огледалото е с релефна шпакловка с барокови орнаменти, пресъздаващи старинна стена. Силното присъствие на това интериорно бижу е подчертано с вграденa LED подсветка.

За кои помещения е подходящо огледалото?

Естетическите качества на стенното огледало „СКОРПИОНИ” го превръщат в рационален избор за пространства, създаващи усещане за изисканост и лукс – антре, хол, спалня, между стълбищно пространство и др. Подходящо е за обществени пространства – ресторанти, лоби на хотели, бутици, салони за красота, студиа, фризьорски салони, СПА центрове, дерматологични и стоматологични клиники.

Стенното огледало „СКОРПИОНИ” ще откриете от RossinaResina в зала 1, щанд A10.