Трите елегантни решения от Office 1

Акустична кабина, светещ бар и мека мебел привличат вниманието от 29 март до 1 април на изложение ЕКСПОМЕБЕЛ

изложение

Те са елегантни, стилни, функционални и придават несравним характер на пространството. Да, по всичко личи, че в следващите редове ще разкрием няколко изключителни продукта, които заради качеството си, са предпочитани за вътрешния дизайн както на офис пространствата, така и при събитийните проекти. На Вашето внимание представяме акустична кабина, светещ бар и мека мебел, които експертите от Office 1 ще покажат на изложение ЕКСПОМЕБЕЛ 2023.

В зала 1, на щанд A4, ще открием акустичната кабина Hushphone, която съчетава удобство и възможност за използване като офис телефонна кабина. Иновативният експонат има ергономичен подлакътник. „Светлината на сензора за движение и стъклената облицовка превръщат Hushphone в уединено работно пространство, благодарение на което да запазите личните бизнес разговори и видео разговорите си“, споделят ни от Office 1.

Барът, който внася стил

Искате да внесете неповторим почерк в дизайна на пространството, което оформяте? А може би Ви трябва елемент, който да подчертае стила и характера на събитието, което организирате? Независимо от случая, светещият бар Lyxo, който от Office 1 предоставят, може да удовлетвори изискванията Ви.

изложение

Практичният и елегантен модулен светещ барплот се адаптира към необходимостите на всяка форма и пространство и е идеален както за постоянни, така и за временни проекти. Позициониран в центъра на модерното простанство, барът внася стил в цялата заобикаляща среда. Той придава страхотен чар, благодарение на своята LED осветителна система.

Меката мебел като синоним на свобода

Boln Sarek. Това е наименованието на интригуващата колекция мека мебел, която ще е сред акцентите на Office 1 на изложение ЕКСПОМЕБЕЛ 2023. Отличаваща се като изключително флуидна и органична система, Sarek е съставен от стилни модули с извити и меки за сетивата форми; същото важи и за аранжировките на модулите.

изложение

От линейна подредба, до вълнообразни структури, меката мебел Sarek дава абсолютна свобода в проектирането на модерното офис пространство. С два извити модула, един в средата и още два в краищата, продуктът позволява проектирането на креативни микроархитектури за планиране на споделени, фиксирани или гъвкави работни пространства.