Мебелите в индустриален стил

Метал Дизайн С ще представи богат избор от офис бюра, работни станции и декоративни пана на изложение ЕКСПОМЕБЕЛ в Интер Експо Център

ЕКСПОМЕБЕЛ 2023

Метал Дизайн С е предпочитан и надежден производител на метални конструкции и мебели в индустриален стил. Компанията разшири продуктовата си гама от метални крака и основи за трапезни и холни маси, предлагайки проектиране и производство на офис обзавеждане: стандартизирани офис бюра и работни станции за 2, 4 или 6 човека, ергономични регулируеми бюра, заседателни маси, както и модели по индивидуална поръчка. Офис решенията на фирмата са съобразени с нуждите и изискванията на клиентите за обзавеждане на стилни, функционални и красиви офис пространства.

"В допълнение на предлаганите карти на Света разработихме широко-профилна гама от декоративни пана за интериорни акценти в дома, офиса и обществени пространства, подходящи за стенни декорации, прегради и оградни пана", споделят от компанията.

Рамките за бюра и декоративните пана се произвеждат в завода ни от висококачествени стоманени профили и листи с лазерно рязане и прецизни заварки. Предлагат се прахово боядисани в четири основни цвята, с възможност за избор на индивидуален цвят от каталог RAL, включително луксозни цветове с металически и релефен финиш.

С предимствата на металните конструкции за мебели и интериорни декорации, производство на Метал Дизайн С, можете да се запознаете в зала 1, щанд C1.

ЕКСПОМЕБЕЛ 2023