Ах, Дом – мой любим Дом

Или: „Вдъхновенията за модерен дом, които ще ни донесат изложенията Светът на мебелите и Техномебел от 24 до 28 април в Интер Експо Център

Това е мястото, в което се чувстваме винаги в свои води. Пространството, в което сме щастливи със своето семейство и сме напълно свободни да променяме според личните си вкус и вдъхновение. Да, това е мястото, където е сърцето ни – Домът.

Вдъхновенията и идеите за създаването и оформянето на домашното огнище ще открием на изложенията Светът на мебелите и Техномебел. Споделяйки максимата, че „Моят дом е моята крепост“, те ще дадат разнообразни предложения на посетителите от 24 до 28 април в Интер Експо Център. Светът на мебелите предоставя възможност да се вдъхновим с безброй нови идеи, а Техномебел ни позволява да се запознаем с най-новите работни плотове и декори на плочи, мебелни вратички, дизайнерски обков, функционални и ергономични механизми, уреди за вграждане, смесители, мивки и още много.

Когато холът е уютен, домът е щастлив

Кое е мястото, в което може буквално да се „потопим в уюта“? Да, разбира се – Негово Величесто – Холът, идеи за който ни дава Светът на мебелите. С неповторимо удоволствие можем да се отпуснем в триместния диван FLOW с мемори пяна Galla Chester, а холовата гарнитура Forest, притежаваща модерен дизайн и елегантни линии, създава изискан облик на дома. Прятна на допир. Вдъхновяваща с дамаската си от екстра кадифе. Това е холовата гарнитура Тамара, включваща дивани и фотьойли с широки, меки, заоблени и удобни подлакътници за по-голямо удобство и комфорт. Трапезарията става още по-комфортна с комплекта Хюкюмдар. Той се състои от елегантни маса и шест или осем стола. Подходящ избор за всеки дом са и столовете „Дива“ и „Нора“. Мебелите имат дълбока, широка и удобна седалка с облегалка, а цветовете са комбинирани атрактивно.

Включваме осветлението!

Когато включваме осветлението, обикновено се чува „Щрак!“. Но не и този път. Защото осветлението вече е свободно! Разбивайки на пух и прах общоприетите схващания, серията лампи Heng Balance Lamp съчетава стил, елегантност и новаторство и ще бъдат представени на Светът на мебелите. Те се включват и изключват чрез дървени топчета, а светлинният елемент е вграден в рамка и насочва светлината навътре. Съчетанието между стил и светлина е в основата и на новите продуктови линии от осветителни тела. А нов прочит на хармоничната магия на кристалите откриваме в полилеите на Preciosa Lighting.

Кухнята и нашето семейство

Кой не обича да похапва? Разбира се, въпросът е риторичен. В помощ при осъществяване на мечтата за любимата кухня, се притичват аспираторите THEA и THEA ISOLA, които са носители на тезата, че „Ретрото е винаги на мода“. Те предлагат нова интерпретация на концепцията за ретро аспиратор. Характер на пространството придава масата Корина. Имате гости? Забравете за притесненията; Корина е разтегателна и може да събере всички заедно. Това всъщност я превръща в подходяща мебел както за обзавеждане на кухня, така и на дневна и за хол. Вниманието на потребителите грабват и  кухненски плотове, мивки и обзавеждане от естествени материали.

Моят кабинет

Ежедневието Ви е натоварено и често трябва да бъдете в офиса при служителите си? Проблемът може да бъде решен с доброто оборудване на домашния кабинет. Мениджърската серия „Лукс“ създава предпоставки за още по-успешен бизнес, оформяйки пространството чрез елегантен и съвременен дизайн. Серията е част от линията мебели на марката „Драги“ и включва бюро с помощен шкаф, заседателна маса и шкаф. На вниманието на клиентите са и дизайнерските офис мебели TORR и офис креслото FUGA. Доказвайки как модерните технологии се внедряват в мебелите, посетителите на Техномебел ще открият нови електрически механизми и аксесоари за ергономични бюра и дизайнерски решения на декоративни акустични панели за офиса.

Паркетът, без който не можем

Винаги искаме да се чувстваме комфортно, когато стъпваме, нали? Затова се спираме на паркет, съчетаващ качество и външен вид. На изложение Техномебел ще ни бъде представено многообразие от предложения, сред които са естествените паркети и дюшемета BAUWERK, внасящи дух и индивидуалност във всеки дом. И още нещо. Дървото оживява! Да, това е така с продуктите на OSMO за финишна обработка на дървото с масла. Чрез тях се осигурява поддръжката на цветовете. Продуктите се нанасят лесно и при обработката не е нужен грунд и междинен шлайф.

Спалнята и още мъничко за интериора

Когато тялото се чувства добре и душата се намира в хармония. Това е философията на спалня ПАРИС. Тя притежава дръзки линии и ясно изразени форми и се предлага с включено лед осветление. За оформянето на интериора спрямо индивидуалните изисквания, на Светът на мебелите ще бъде представена нова колекция от дамаски в богати цветови комбинации, чията премиера се състоя в началото на 2018 г. на изложението Хаймтекстил в Германия. За „раздвижването“ на вътрешните пространства посетителите ще открият 3D пана - декоративни релефни и ажурни панели, изработени в България. И да не забравяме стените! Техномебел ни дава избор от луксозни и елегантни облицовки. Мозайките можем да използваме в жилището, хотела, ресторанта, изложбената зала. На вниманието на посетителите е и голямото разнообразие от механизми и обков – за по-доброто усвояване на пространството в помещението.

Време е да съградите своя дом? Посетете изложенията Светът на мебелите и Техномебел от 24 до 28 април в Интер Експо Център и се вдъхновете от идеите, които изложителите ще Ви предложат.