Наградиха децата в конкурса „Моята любима стая“

 

В последния ден на мебелните изложения ТЕХНОМЕБЕЛ И СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ наградиха децата победители в конкурса за рисунка „Моята любима стая“, съобщиха организаторите на изложенията Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост (БКДМП).

Искам моето легло да е лодка, да пътувам по света, сподели Виктор Манасиев,  11 ОУ Пимен Зографски, гр. София, който взе второ място в категорията от 5 до 8 години. В повечето рисунки децата търсят простора и свободата. Нека тази мечта се превърне в реалност.

„Ще Ви очакваме на изложението след 10 години отново като интериорни дизайнери“, пожелана децата Даниела Петрова, изпълнителният директор на БКДМП, организатор на конкурса. С поглед към бъдещето Интер Експо Център също подкрепя идеята за предизвикване на творческото мислене още у най-малките. В организирания конкурс за детска рисунка „Моята Стая Мечта“ се включиха над 700  участника от цялата страна, които показаха своята представа за домашен уют и въображение. Творбите на победителите бяха изложени на щанда на БКДМП по време на изложенията ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ от 26 до 30 март 2019г..

Победителите в двете категории са:

Категория I от 1 до 4 клас

Елена Стоилова, 105 СУ "Атанас Далчев", гр. София      София Гошева, 8 СУ "Арсени Костенцев", гр. Благоевград

Йоанна Живкова Ненкова, 139 ОУ"Захарий Круша", гр. София         Виктор Манасиев, 11 ОУ Пимен Зографски, гр. София

Дарина Стоянова Черакчиева, 139 ОУ"Захарий Круша", гр. София   Симона Анчева, НУПИ "Проф. Венко Колев", гр. Троян

Категория II от 5 до 8 клас

София Гошева, 8 СУ "Арсени Костенцев", гр. Благоевград

Виктор Манасиев, 11 ОУ Пимен Зографски, гр. София

Симона Анчева, НУПИ "Проф. Венко Колев", гр. Троян