Домът в твоя хол

Функционални и ергономични мебели на международното изложение Светът на мебелите от 18 до 21 март в Интер Експо Център

Холът е пряко отражение на дома ни. Той носи нашето усещане за комфорт, релакс и хармония. Холът е кухня и трапезария едновременно. В хола „живеем“ и „дишаме“. „Разнообразие от многофункционални мебели за дома ще предложи от 24 до 27 юни международното изложение Светът на мебелите“, коментират организаторите от Интер Експо Център.

“Feature-worthy” дивани

При дизайна на мебели Belcaro формите са изчистени. По същия начин много от фирмите се фокусират върху дизайна на висококачествени, луксозни дивани. Затова се използвaт само най-добрите материали и квалифициран екип от дизайнери произвежда онова, което наричаме “feature-worthy” дивани. В дизайнa може да видите усилията, които професионалистите отделят, за да създават съвременните тенденции, да държат на класическите стилове и да обръщат внимание на реакцията на клиентите.

Многофункционални и трансформиращи се дивани съчетават комфорт и минималистичен дизайн. Модели, които могат да се адаптират за всяко помещение и според индивидуалните изисквания на клиента, ще ни представи Feydom. Модулите могат да се пренареждат в различни комбинации. Устойчиви и лесни за поддръжка, техните дамаски могат да се сменят.

„Шоко“. Това е името на интригуваща мебел, вдъхновена от блокчетата шоколад, които са стилизирани в кадифената дамаска. Шоко приема рлазлични конфигурации и притежава технология „aqua-stop“, която улеснява почистването и превръща тази мебел в рационален избор за хола. Със сигурност комфорт ще внесем, избирайки и креслото БЕНИ – с вграден релакс механизъм и създаден от висококачествени материали.

Голямото бижу – масата

На масив и епоксидна смола залагат от KV Design. Посетителие ще видят голям избор от масивна дървесина. Сред фаворитите е орех рустик. Той се съчетава с прозрачна епоксидна смола, която перфектно допълва всичките му дефекти и ги превръща във впечатляващи ефекти. Със сигурност у всеки интерес ще предизвикат серията от холни маси Izzy. Безспорно голямо бижу е и трапезната Ellipse, създадена също от орех рустик и прозрачна епоксидна смола.

А защо да не изберем масата, носеща благозвучното наименование SWING? Тя е с минималистичен дизайн и ще съчетава симетрия с нестандартност на щанда на мебели Carmen. Въртящият се на 360° плот разбива стереотипа за кръглата форма. Нестандартност и индивидуалност на хола със сигурност ще внесем и избирайки квадратната DALIA или TRIO, с нейните въртящи се два плота...

Всички новости на Светът на мебелите можете да проследите на: www.furnitureexpo.bg.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>