Нови дати на изложението Светът на мебелите

Международното бизнес събитие ще се проведе в дните от 24 до 27 март 2021 г.

С оглед извънредната ситуация в страната и в глобален план, във връзка с разпространението на коронавирус COVID-19 и съобразно издадените разпореждания от българските институции, и въведените съответни рестрикции, бихме искали да Ви уведомим, че изданието на изложение Светът на мебелите през 2020 г. окончателно се отлага за периода 24-27 март 2021 г.

Променената бизнес среда, с усложнени или прекъснати транпортни връзки, с независещи от договорните условия забавени поръчки и доставки и невъзможност за реалистична прогноза, ни кара да смятаме, че при тези обстоятелства за провеждането на мащабно, професионално издание на Светът на мебелите с целия потенциал на изложители, посетители и лектори от страната и чужбина, байери от целевите държави и всички ангажирани с организирането и осъществяването на професионално изложение е необходимо време за възстановяване нормалния икономически цикъл.

Следим европейските тенденции в областта на изложбената индустрия, за периода от месец март до май 2020 2060 световни изложения са отложени или отменени, в това число 1150 в Европа ( 337 в Германия), и 533 в Азия. За съжаление, тази обстановка променя рязко бизнес средата в глобален план, като по редица показатели фирмите са в ситуация да не успеят да достигнат целите си и през второто тримесечие. В този аспект, Световната асоциация на изложбената индустрия (UFI) призова, заради настъпилите усложнения в глобален план, да запазим изложенията като сигурните места за срещи и правене на бизнес. 

В така създадената, нова за всички ни среда, е необходим гъвкав подход за да съхраним представянето на всеки един сектор на необходимото ниво за успешна бизнес презентация.

Всички регистрации за посещение, направени до момента остават валидни за новите дати на провеждане на изложението.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>