CITYBUILDHOME.BG

Bulgaria
L 1a

    Порталът е част от медийна група, която издава още три интернет медии /citybuildhome.bg, zdravennavigator.bg, surgery.bg/.

Citybuild.bg е на медийния интернет пазар от 2006-та година и е официален медиен партньор на Камарата на архитектите в България, Съюза на архитектите в България, Българската строителна федерация, партнира си със съсловни организации в бранша като Българската асоциация за изолации в строителството, Камарата на строителите в България, Асоциация „Строителни маркети” , Асоциацията на търговците на строителни материали, Българската търговско-промишлена палата, архитектурни фирми и строителни компании, които чрез тях информират своите членове.

  Самият факт, че порталът има средно  около 50 000 читатели месечно, както и над 7 000 абоната за бюлетина, говори достатъчно за неговата популярност в сферата на строителството и архитектурата. Амбициите на екипа им са да поднася актуална, добре проверена и навременна информация на своите читатели, интересуващи си от новостите в областта на строителството и  архитектурата, и свързаните с тях дейности. www.citybuild.bg е незаменим по своя характер интернет сайт и справочник за архитекти, проектанти, инженери, строители, търговски фирми и крайни потребители. Потенциалната  му аудитория включва стотици професионалисти,  студенти по архитектура, неограничен брой хора, интересуващи се от тематиката на портала. В него потребителите имат възможност да открият цялата интересуваща ги информация на едно място, да направят нужните им справки, да намират конкретни фирми, да обменят информация, да научат новините в бранша,  да публикуват обяви за работа, да получат професионален съвет и да направят най-правилния избор.

Именно затова и мотото им е: „Преди да решиш, информирай се добре!”.
Порталът е  регистриран в 10 от най-големите български търсачки и е под наблюдение от над 200 краулера (Crowlers), което го прави лесно откриваем в около 170 000 международни търсачки и голям брой сайтове. За периода на съществуването си, порталът вече има рейтинг в Google 4 ( от общо 10 ) и е един от 100 000 най-четени портала в Интернет (според рейтинг Alexa). Среднодневните посещения, които прави www.citybuild.bg са между 1700-2200. Аудиторията на портала е от над 10 000 специалисти в бранша.

Сайтът поддържа ежедневно и актуализира информацията в над 20 рубрики, факт е и електронен бюлетин, който в момента достига до над 7 000 потребители.
Той излиза два пъти седмично (вторник и четвъртък), а аудиторията му е разделена, както следва:

  • 32 % архитекти
  • 27 % инженери
  • 10% мениджъри
  • 25 % строители
  • 6 % не са посочили

 От април 2009г. екипът на портала разработи нов проект, наречен www.citybuildhome.bg.

Целта им е да обхване  цялостно процеса по създаването на една по-добра среда за живот. За тях е важно да знаят и да информират за новостите, за тенденциите, за модата и любопитното от света на архитектурата, интериорния дизайн, обзавеждането и декорацията.

Рубриките в портала са логично застъпили основните акценти в дома. В категориите и интериорните проекти присъстват авторски материали и снимки, чиято цел е да представят успешните дизайнерски търсения, иновации за дома и интересни творчески хрумвания.

Всичко това е поднесено с вкус чрез спецификата на интернет-пространството-максимално лесен достъп, бърза навигация, кратки, но съдържателни информации и интервюта.

Потенциалната аудитория на www.citybuilhome.bg  са архитекти, интериорни дизайнери, декоратори, мебелисти и разбира се широк кръг крайни потребители, които търсят оригинални идеи за дома, офиса, вилата или хотела, или просто искат за момент да се откъснат от ежедневието и да се потопят в един по-красив свят.

www.citybuildhome.bg също издава нюзлетър, който излиза в сряда и достига до около 3000 души.

 

 

Contact

+359895686685
petar@citybuild.bg
http://citybuildhome.bg/ http://www.citybuild.bg/

Features