Arctonic e мостът между дизайна, комфорта и функционалността

Нуждаете се от мебели за офиса и дома? Искате обаче те да бъдат леснопреносими? В такъв случай е повече от необходимо да спрете вниманието си върху NG NEERING DESIGN и мебелите с внедрената система Arctonic, които фирмата предлага на пазара.

Съвсем скоро широката публика ще има възможност за лична среща с професионалистите от компания. По време на изложение Светът на мебелите 2021 от 10 до 13 ноември, те ще ни представят фамилия от продукти, базирани на оригинална система от конструктивни сглобки Arctonic.

Приложеният подход в дизайна на представените мебели позволява да се проектират както единични бройки, според специфични изисквания на конкретен клиент, така и големи серии, съобразени с по-унифицирани изисквания и мащабни проекти.

Съществена особеност на системата Arctonic е, че се използват само многократно разглобяеми съединения. Избегнати са напълно всякакви видове съединения осъществени чрез заваряване, залепване, занитване или заковаване. Предоставената възможност за многократно разглобяване и сглобяване улеснява както транспортирането и складирането на конструкциите, така и тяхното дълготрайно поддържане.

„Представените мебели са подходящи за интериорни и екстериорни пространства“, коментират от NG NEERING DESIGN. Компанията ще представи мебелите със системата Arctonic в зала 4, щанд D7.